Verstuur ons een mail

info@nieuwbouwrenovlies.nl

Bel ons op

+31 (0)78 8422705

Wanden behangklaar maken

Wanden behangklaar maken is een ontzettend belangrijk onderdeel van behangen. Wanneer de wanden niet op de juiste manier voorbereid worden, is de kans vrij groot dat het het eindresultaat niet zal zijn zoals gewenst. Het schuren van de wanden is één van de belangrijkste stappen, wij van Nieuwbouwrenovlies.nl doen dit altijd machinaal met de beste machines. Vanuit de nieuwbouw worden wanden behangklaar opgeleverd , echter dienen de wanden ondanks dit nog steeds goed geschuurd te worden om het gewenste eindresultaat te halen.
Er zijn verschillende tips die u kunt gebruiken om de wanden op een juiste manier behangklaar te maken. Zo voorkomt u problemen voor in de toekomst. Zo is het verstandig om te kijken of u gebruik wilt maken van het stucen van muren of van renovlies.

Wanden behangklaar maken

Als eerste is het handig om te weten hoe u de wanden precies behangklaar kunt maken. Wanden moeten eigen helemaal egaal zijn om de wanden te kunnen behangen. Zo moeten de gaten die in de muur zitten gedicht worden. Daarnaast moeten oude resten behang verwijderd worden.
Het is mogelijk om de wanden behangklaar te maken door middel van stucen. Stucen is iets wat veel werk kan kosten. Daarom wordt er ook wel eens gebruik gemaakt van renovlies. Het verschil tussen deze twee is echter dat renovlies een afwerking is.  Over renovlies kun je wel heen sauzen. Om zeker te weten hoe je dit het beste aan kunt pakken, is overleg met een expert in de meeste gevallen wel handig.

Wanden behangen met renovlies

De wanden behangen met renovlies is toch wat anders dan door middel van stuc werk. Renovlies is een soort behang die u kunt gaan sauzen zonder enige problemen. Het is zeer belangrijk dat renovlies op de juiste manier aangebracht wordt. Op die manier ziet u het beste resultaat.
Renovlies zorgt ervoor dat de wand een strakke uitstaling heeft. Hierdoor is het mogelijk om de saus in een even laag over de wand heen te plaatsen. Als er wordt gestuct voordat er wordt gesausd, kost het een stuk meer moeite om de wand egaal te maken. Renovlies is ook nog eens naadloos. Hierdoor voorkom je dat er naden ontstaan in de saus laag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort uw wanden aanpakken met behang of wilt u deze sauzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie

Bekijk ook eens

Nieuwbouw Renovlies

Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
Nederland
T: +31 (0)78 8422705
E: info@nieuwbouwrenovlies.nl