Verstuur ons een mail

info@nieuwbouwrenovlies.nl

Bel ons op

+31 (0)78 8422705

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er tijdens uw bezoek aan onze website vragen zijn waar u niet direct een antwoord op kunt vinden. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen overzichtelijk op een rij gezet. Staat het gewenste antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

F.A.Q.

Wat is renovlies?

Renovlies (renovatie-vlies) is structuurloos materiaal. Het wordt naadloos op een ‘behangklare’ muur geplakt en daarna gesausd. Renovlies is heel sterk en vangt kleine scheuren in stukwerk op, grotere scheuren moeten eerst worden uitgestoken en opgevuld. Na het aanbrengen moet renovlies gesausd worden, dit kan uiteraard in elke gewenste kleur.

Helpt renovlies tegen scheuren?

Ja, renovlies is een ideaal product om te gebruiken in uw nieuwbouw woning. Renovlies vangt de haarscheurtjes van uw nieuwe wanden op en zijn dan niet zichtbaar. Bij stucwerk zal dit altijd zichtbaar blijven, daarom is renovlies het perfecte alternatief voor stucen.

Zijn nieuwbouwwanden behangklaar?

Nee, nieuwbouwwoningen worden door de aannemer behangklaar opgeleverd, behangklaar betekend dat de wanden geschikt zijn voor behang. Om het gewenste eindresultaat te halen dienen de wanden altijd geschuurd te worden. Wij van nieuwbouwrenovlies.nl doen dit met de beste machines zodat u wanden super strak worden.

Wat te doen aan betonpukkels op de muren?

Heeft u betonwanden in uw nieuwbouwwoning en heeft deze hardnekkige pukkels, geen probleem. Wij van nieuwbouwrenovlies hebben hier een speciale machine voor zodat ook uw betonwanden superstrak worden.

Is renovlies behang naadloos?

Ja, renovlies die vakkundig is aangebracht is naadloos. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij renovliesbehang naadloos verwerken zodat het eindresultaat net zo strak is als een gestuukte muur.

Welke latex is geschikt voor renovlies behang?

Voor het sauzen van renovlies gebruiken wij alleen producten van A merken, de wanden worden dekkend gesausd in een schrobklasse 1 kwaliteit zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Wat betekent schrobklasse 1?

Verf met schrobklasse 1 is de beste schrobklasse van dit moment. Een muurverf met schrobklasse 1 is niet alleen van zichzelf goed bestand tegen vlekken, maar je kunt deze verfsoort ook zonder problemen schoonmaken. Een latex met schrobklasse 1 is goed bestand tegen vlekken en reiniging en deze verf gaat ook bijzonder lang mee. Schrobklasse 1 muurverf is slijtvast en geeft een uitmuntende dekking.

Wat zijn de kosten van renovlies behang laten aanbrengen?

De prijzen zijn op voorhand altijd lastig te bepalen omdat niet elke woning hetzelfde is. Wij bieden verschillende pakketen aan, ons All in Pakket is vanaf 19,- m2. Voor deze prijs schuren wij de wanden op de juiste manier, kitten wij langs het plafond en in de hoeken alles af. Brengen we op vakkundige manier de renovlies aan en sauzen we de renovlies dekkend af met een A merk latex. Uiteraard nemen we het afval mee en laten we uw woning netjes achter.

Hoeveel dagen hebben wij nodig om uw woning op te leveren.

Zodra u akkoord geef gaan wij in overleg met u een datum plannen, kunnen we direct een definitieve datum vastzetten dan doen we dat. Heeft u een richtdatum dan zorgen wij ervoor dat we in die periode ruimte voor u hebben. Wordt een oplevering uitgesteld of vervroegd, geen probleem! We zijn flexibel genoeg om aanpassingen te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort uw wanden aanpakken met behang of wilt u deze sauzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.