Verstuur ons een mail

info@nieuwbouwrenovlies.nl

Bel ons op

+31 (0)78 8422705

Plafond en wanden sauzen

De wanden sauzen of het plafond sauzen kunt een hele klus zijn. Het is dan ook van belang dat deze klus in één keer goed gedaan wordt. Anders kunt u steeds weer opnieuw gaan beginnen.
Er zijn verschillende manieren waarop u de wanden sauzen kunt aanpakken. Het is belangrijk dat u naar bepaalde factoren kijkt om alles goed te sauzen. Zo is het belangrijk om te kijken waar de lichtbron in de kamer zit en dat u de verwarming uitzet. Dit zijn simpele dingen waaraan u zich kunt houden voor een mooi resultaat. Er zijn nog verschillende andere dingen waar u rekening mee moet houden.

Renovlies wanden sauzen

De wanden sauzen klinkt misschien al als een uitdaging, maar renovlies sauzen is misschien nog wel een grotere uitdaging. Renovlies zit al op de wanden. Hier overheen komt de saus. We hebben het dan vaak over minimaal één laag aan saus die hier overheen komen.
Renovlies kunt eenvoudig bedekt wordt. Het maakt helemaal niet uit dat dit op de wanden zit. Het is wel belangrijk dat u een goede verfsoort kiest om mee aan de slag te gaan. Op die manier weet u zeker dat alles op de juiste manier gedekt wordt.

Plafond sauzen

Het plafond sauzen is naast de wanden sauzen een erg grote uitdaging. Niet iedereen weet hoe u dit het beste aan kunt pakken. Het is bij het sauzen van het plafond belangrijk dat u begint bij de hoeken van het plafond. Op die manier kunt u steeds verder naar binnen werken.
Een andere zeer belangrijke tip is het feit dat u genoeg verf op de roller aan moet brengen. Wanneer u dit niet doet, zullen er allemaal vlekken op het plafond kunnen ontstaan. Door bijvoorbeeld een saus stok te gebruiken kunt u op de grond blijven staan en de verf op een goede manier over het plafond heen verspreiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort uw wanden aanpakken met behang of wilt u deze sauzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie

Bekijk ook eens

Nieuwbouw Renovlies

Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
Nederland
T: +31 (0)78 8422705
E: info@nieuwbouwrenovlies.nl