Verstuur ons een mail

info@nieuwbouwrenovlies.nl

Bel ons op

+31 (0)78 8422705

Renovlies werkwijze

De renovlies werkwijze

De renovlies werkwijze is in sommige gevallen handig om te begrijpen. Wanneer u een woning in bezit hebt, is het belangrijk dat de wanden op de juiste manier afgewerkt worden. U kunt op zo’n moment kiezen om de wanden te stucen, maar ook renovlies kunt een goede optie zijn.
Tegenwoordig wordt renovlies steeds populairder. Dit komt door de eenvoudige werkwijze van renovlies. Daarnaast is renovlies vaak goedkoper dan stucen. Door de juiste renovlies werkwijze op te volgen, kunnen uw wanden er goed uit gaan zien. Door de juiste stappen te volgen zal renovlies mooi en egaal op de muren aangebracht worden.

De renovlies werkwijze voorbereiding

Voordat u aan de slag kunt met renovlies, zal u eerst de voorbereiding moeten treffen. Zo zullen alle wanden stofvrij geschuurd moeten worden. Dit zijn behoorlijk lastige opgaves, daarom raden wij aan om een expert in te schakelen. Wanneer u renovlies laat aanbrengen door een expert, zal de expert dit eenvoudig voor u kunnen regelen op een machinale manier. Hij gaat aan de slag om de wanden stofvrij machinaal te schuren. De expert kunt veel makkelijker de renovlies werkwijze naleven dan dat u dit zelf kunt.
De hele muur wordt op de manier geschuurd, maar ook het oude behang zal verwijderd worden. Op die manier wordt de volledige muur weer egaal. Zo zal er ook rekening gehouden worden met de knik die in een muur kunt zitten. De expert kunt deze er voor u uithalen. Zo voorkomt u dat het renovlies behang niet juist geplaatst wordt.

Het sauzen van renovlies

Zodra alles glad is kunt de renovlies werkwijze van start gaan. De expert aan de slag met het renovlies aanbrengen. Dit gaat allemaal vrij eenvoudig en naadloos. Wanneer de expert dit gedaan heeft, kunt hij aan de slag met het sauswerk. Voordat hij gaat sauzen, zal er eerst gekit worden op de plekken waar dit nodig is. Op die manier blijft alles zo egaal mogelijk.
Daarna zal de expert de wanden met een dekkende saus sauzen. Wanneer de saus de eerste keer niet volledig dekt, zal er nog een laag aangebracht worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u binnenkort uw wanden aanpakken met behang of wilt u deze sauzen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Prijsindicatie

Bekijk ook eens

Nieuwbouw Renovlies

Dorpsstraat 11
3299 BB Maasdam
Nederland
T: +31 (0)78 8422705
E: info@nieuwbouwrenovlies.nl